Liderul ALDE Olt, Mihai Niță, nu îl mai vrea președinte al partidului pe Tăriceanu/VIDEO

Șoc în sala de la Casa Tineretului din Slatina, la Conferința teritorială de sâmbătă a ALDE Olt, unde președintele ales al organizației, deputatul Mihai Niță, a spus celor 400 de delegați că el nu îl mai vrea pe Călin Popescu Tăriceanu în fruntea partidului.

La evenimentul de la Slatina s-au aflat și invitați din conducerea centrală a partidului, europarlamentarul Norica Nicolai, secretarul general al partidului, Daniel Chițoiu, și deputatul Mihai Gerea.

Șocul produs de declarația lui Niță a durat doar câteva secunde, pentru că liderul ALDE Olt a spus că speră ca Tăriceanu să nu mai fie președinte al partidului în condițiile în care va ajunge președinte al României.

„Ar fi bine să ajungem toți la același gând sau vis ca domnul Tăriceanu să nu mai fie președintelui partidului, și să ne dorim să fie președintele României. El este singurul om din perioada aceasta care poate să fie președintele românilor. Nici un președinte după 1989 nu a reușit să fie președintele românilor. Au fosr decât președinți ai statului român. Tăriceanu este omul cel mai potrivit pentru această funcție. Dar pentru asta, partidul și familia ALDE trebuie să creadă că eforturile pe care le vor depune nu vor fi în zadar, ci că vor fi eforturi care vor da președintele României”, a spus Mihai Niță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here