O fostă colegă de partid, femeie celebră, îl face praf pe Știrbu și îi cere DEMISIA/VIDEO

O fostă colegă de partid a deputatului Gigel Știrbu, femeie celebră, îl face praf pe acesta, punându-l pe aceeași poziție comportamentală cu un comisar sovietic după ce parlamentarul liberal, în calitate de președinte al Comisiei de cultură din Camera Deputaților, l-a chemat pe directorul TVR să dea explicații în legătură cu interviul lui Sebastian Ghiță acordat lui Ion Cristoiu pentru Evenimentul zilei și preluat de televiziunea publică.

Este vorba de europarlamentarul Norica Nicolai, prezentă, sâmbătă, la Slatina, unde a participat, ca invitată, la Conferința Teritorială a ALDE Olt, care i-a cerut public demisia lui Gigel Știrbu din funcția de președinte al Comisiei de cultură.

„Nu pot să nu constat o profundă tristeţe – pentru că foarte mulţi dintre noi suntem liberali vechi, cei care am fondat şi readus valorile liberale în România – că discursul PNL actual a coborât. Chiar ieri ascultam o voce a unui lider de la Olt, a domnului Ştirbu, care dovedeşte ce major derapaj şi stalinist a ajuns Partidul Naţional Liberal. Să chemi la ordine un director de televiziune pentru că a permis difuzarea unui interviu şi să o faci de maniera pe care domnul Ştirbu, preşedinte al Comisiei de cultură din Parlament, a făcut-o – este maniera pe care ar fi făcut-o, poate în aceiaşi termeni, un fost comisar sovietic – nu face decât să-l oblige pe domnul Ştirbu la o demisie de onoare pe care i-o cer astăzi la Olt, din funcţia de preşedinte al Comisiei de cultură. În România, cultura nu înseamnă lupta de clasă, nu înseamnă radicalism, înseamnă respect pentru valorile naţionale, dialog şi toleranţă, iar PNL, prin vocea liderilor lui, a uitat demult să facă asta”, a vorbit, de la tribună, Norica Nicolai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here