Trei tineri din Caracal, frate, soră și soțul acesteia, printre morții în accidentul din Olanda/ Cine sunt victimele

Trei dintre cei cinci cetăţeni români care şi-au pierdut viaţa în accidentul rutier din Olanda sunt din Caracal și făceau parte din aceeași familie. Alte patru persoane au suferit răni serioase. 

Cele trei victime din Caracal sunt un tânăr, Cosmin Zîmbrea, de 24 de ani, sora acestuia, Adina Soreanu, de 26 de ani, și soțul tinerei, Aurel Soreanu. De asemenea, și logodnica tânărului mort a fost grav rănită în accident.

”Este o mare tragedie pentru această familie din Caracal, familia Zâmbrea. În accident au decedat, din păcate, doi frați, băiatul de 24 ani şi fata de 26 de ani, dar și soțul fetei. De asemenea, și logodnica băiatului mort a fost grav rănită în accident. Am contactat familia să vedem cu ce putem să o ajutăm în aceste momente grele, dar ne-au spus că cei de la ambasadă se ocupă de tot, de repatrierea trupurilor neînsuflețite, de înmormântare. Totuși, dacă vor avea nevoie de ceva noi le-am spus că rămânem deschiși la orice solicitare. Este vorba de o familie modestă, plecaseră și ei să muncească, găsiseră locurile astea de muncă. Păcat, mare păcat”, a declarat primarul orașului Caracal, Liviu Radu.

Edilul ne-a mai spus că cei trei tineri nu plecaseră de multă vreme în străinătate, unde se aflau la muncă.

Cinci cetățeni români – patru bărbați și o femeie – au murit, luni, într-un accident rutier petrecut în Olanda. Microbuzul în care se aflau s-a ciocnit cu un camion. Bărbații au vârste cuprinse între 27 și 37 de ani, iar femeia are 24 de ani.

Tragedia s-a petrecut pe o şosea din sudul Olandei, dar nu se ştie ce anume a provocat accidentul. Românii ieşiseră de curând din tură, de la carmangeria la care lucrau. Ei locuiau în Germania, la Goch, oraș de graniță.

Microbuzul care-i transporta s-a ciocnit frontal cu un camion de salubritate, care a distrus aproape în întregime maşina în care se aflau românii. Drumul a fost închis circulației pe ambele sensuri câteva ore. Mai multe echipaje de intervenţie au ajuns la locul accidentului, dar nu i-au mai putut salva pe cinci dintre răniţi.

În accident au mai fost rănite patru persoane, care au fost transportate la spital. Este vorba de încă trei pasageri ai microbuzului, o femeie de 49 de ani și doi bărbați de 36 de ani, și șoferul camionului, în vârstă de 48 de ani. Toți au răni grave.

Tinerii lucrau pentru compania Horizon Groep care are mai multe filiale în Europa de Vest și este specializată în plasarea și supravegherea personalului de producție provenit din Orientul Mijlociu și țările din Europa de Est, la producători și în cadrul industriei alimentare.

Ambasada României la Haga se află în contact cu familiile victimelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here