Oficial: Fabrica de cablaje auto Yazaki din Caracal nu va fi mutată la Corabia

Oficialii Yazaki România au infirmat, joi, știrea publicată de un cotidian local potrivit căreia compania ar intenționa să își mute fabrica de cablaje auto pe care o deține la Caracal într-un alt oraș, respectiv Corabia.

Contactați de OLT-ALERT, reprezentanții companiei au spus că, în nici un caz, fabrica din Caracal nu va fi mutată nici la Corabia, nici într-o altă locație.

„Compania Yazaki România nu are nicio intenție să mute fabrica din Caracal în alta locație”, a declarat, OLT-ALERT, Mihaela Lazăr, manager în cadrul companiei.

În știrea cu pricina se arăta că și fabrica de textile Romanița Caracal își va închide porțile. Și această informație a fost dezavuată de conducerea firmei.

De altfel, înainte ca reprezentanții celor două firme să infirme știrea din presa locală, primarul din Caracal, Liviu Radu, a declarat că informația este falsă.

„Din informațiile mele, Yazaki Caracal, din contra, intenționează să își dubleze numărul de muncitori. În ceea ce privește Romanița SA, nici vorbă să își închidă porțile”, a spus primarul Caracalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here