Vremea rea dă peste cap evenimentele culturale ale Palatului Copiilor Slatina

Vremea rea amână organizarea Concursului interjudețean de teatru pentru copii „Se caută un… actor!”, care trebuia să aibă loc sâmbătă, 24 martie, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina, în organizarea Palatului Copiilor „Adrian Băran”. 

Organizatorii au anunțat că evenimentul cultural va fi reprogramat la o dată ulterioară.

„Revenim asupra comunicatului  și vă anunțăm că, potrivit Deciziei nr.121/20.03.2018 a I.Ș.J. Olt – se suspendă cursurile în data de 23.03.2018 în toate instituțiile școlare din OLT, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Palatul Copiilor “Adrian Băran” Slatina amână desfășurarea Concursului Interjudețean de Teatru din data de 24.03.2018, până la o dată care va fi comunicată ulterior”, se arată într-un comunicat al Palatului Copiilor Slatina.

La eveniment vor participa trupe de teatru şi interpreţi individuali din mai multe unităţi şcolare din Olt, din județele Vâlcea și Argeș și din București.

Concursul se adresează elevilor din clasele I-IV de la instituţiile de învăţământ care pun în valoare talentul artistic şi creativitatea acestora prin intermediul artei dramatice și se va desfăşura pe două secţiuni, Scenetă şi Monolog.

Anul trecut, Marele Trofeu al festivalului a fost câștigat de Trupa „Leira” (foto) din cadrul Şcolii Populare de Arte şi Meserii din Râmnicu Vâlcea, pregătită de regizorul Doina Migleczi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here