Trupurile tinerilor din Caracal morți în accidentul din Olanda, repatriate sâmbătă noapte. Înmormântarea va avea loc luni

Trupurile neînsuflețite ale celor trei tineri din Caracal, soț, soție și fratele acesteia, care și-au pierdut viața în accidentul de luni din Olanda, vor fi repatriate sâmbătă noaptea, informează OLT-ALERT, citând surse apropiate familiei.

Deși urma să ajungă vineri sau sâmbătă pe zi acasă, urmând să fie înmormântați duminică, autoritățile olandeze și române nu au găsit loc decât într-un avion care va ajunge mâine noapte în România. În atare situație, înmormântarea tinerilor urmează să aibă loc luni, la ora 13.00.

„Mi-a spus un consilier local, care este chiar vecin cu familia îndoliată, că abia mâine noapte vor fi repatriate trupurile celor trei tineri, astfel că înmormântarea, programată inițial pentru duminică, va avea loc luni, la ora 13.00”, a confirmat primarul Caracalului, Liviu Radu.

Tragedia s-a petrecut luni pe o şosea din sudul Olandei. Românii ieşiseră de curând din tură, de la carmangeria la care lucrau. Ei locuiau în Germania, la Goch, oraș de graniță.

Microbuzul care-i transporta s-a ciocnit frontal cu un camion de salubritate, care a distrus aproape în întregime maşina în care se aflau românii. Drumul a fost închis circulației pe ambele sensuri câteva ore. Mai multe echipaje de intervenţie au ajuns la locul accidentului, dar nu i-au mai putut salva pe cinci dintre răniţi. Printre ei, Cosmin Zimbrea din Caracal, sora lui, Adina Soreanu, și soțul acesteia, Aurel Soreanu.

Cosmin avea doar 24 de ani și un șir nesfârșit de vise. Sora lui avea numai 26 de ani, apropiată de vârsta soțului ei. Cei doi au lăsat orfan un copil de nici trei ani.

Printre persoanele care au scăpat cu viață în accident se numără și logodnica lui Cosmin, Andreea, dar se află într-un spital din Olanda cu răni grave.

În accident au mai fost rănite alte trei persoane, care au fost transportate la spital.

Tinerii lucrau pentru compania Horizon Groep care are mai multe filiale în Europa de Vest și este specializată în plasarea și supravegherea personalului de producție provenit din Orientul Mijlociu și țările din Europa de Est, la producători și în cadrul industriei alimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here