O familie din Olt a fost LOVITĂ de NENOROCIRE noaptea trecută/FOTO+VIDEO

O familie din localitatea olteană Băbiciu a fost lovită în plin de nenorocire noaptea trecută, când casa i-a fost distrusă de un incendiu de amploare. Pompierii din Stoenești nu au putut face față evenimentului, așa că au cerut ajutorul colegilor lor din Caracal. La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD.

Incendiul a pornit în jurul orei 02.00. La fața locului au ajuns pompierii Gărzii Stoenești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și un echipaj SMURD.

„La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, la bunurile dintr-o bucătărie, mansarda locuinței și la acoperișul casei. Având în vedere amploarea incendiului, a fost solicitată în sprijin și o autospecială de stingere de la Detașamentul Caracal”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Intervenția pompierilor a durat aproximativ trei ore, iar incendiul a fost lichidat în limitele găsite.

„Au ars electronicele și electrocasnicele din bucătărie, materiale textile și ambalaje de carton depozitate în mansardă și acoperișul casei pe aproximativ 150 de metri pătrați”, a mai spus purtătorul de cuvânt al pompierilor.

În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit electric produs de un cablu electric defect sau cu improvizații.

Pompierii le reamintesc cetățenilor că aparatele electrice, cablurile electrice, prizele şi întrerupătoarele cu defecţiuni sunt surse frecvente de incendiu, iar pentru remedierea defecțiunilor este necesară intervenția personalului autorizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here