Aproape 70 de persoane, prinse în afara legii de polițiștii locali din Slatina/Ce au pățit

Poliţiştii locali din Slatina au derulat, săptămâna trecută, mai multe acţiuni pe stradă în timpul cărora au aplicat 68 de sancțiuni contravenționale, majoritatea pentru nereguli în traficul rutier.

Acţiunile au avut loc în perioada 15 – 25 martie. Din totalul sancțiunilor aplicate, 48 au fost în domeniul traficului rutier. 27 de sancțiuni au fost aplicate pentru opriri neregulamentare, trei pentru staționare neregulamentară, 13 sancțiuni pentru acces interzis, iar alte cinci pentru încălcari ale normelor legale privind circulația vehiculelor cu masă autorizată de peste 3,5 tone pe drumurile din municipiul Slatina, respectiv pentru lipsa autorizației speciale de transport.

Au fost aplicate și amenzi unor persoane certate cu legea care reglementează ordinea și liniștea publică.

Astfel, o sancțiune a fost aplicată pentru săvârșirea în public de fapte, gesturi obscene și proferarea de injurii, două amenzi au fost date pentru cerșetorie și alte două sancțiuni – pentru consum de băuturi alcoolice în locuri publice.

Totodată, în baza prevederilor HCL nr.490/2014, au fost aplicate un număr de 14 sancțiuni contravenționale, opt pentru blocarea căilor de acces la proprietăţi sau la locul de parcare și șase pentru aruncarea deșeurilor pe domeniul public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here