Ca în fiecare an de Ziua Jandarmeriei Române, jandarmii din Olt și-au cinstit veteranii/FOTO

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt a fost organizată, joi, Ziua Veteranilor Unităţii, eveniment organizat în cadrul manifestărilor prin care este marcată Ziua Jandarmeriei Române.

La acest eveniment au fost invitaţi să participe ofiţerii şi subofiţerii care şi-au desfăşurat activitatea în cadrul Jandarmeriei Olt şi au trecut în retragere sau rezervă, ca urmare a pensionării.

În cadrul adunării festive organizată cu acest prilej a fost prezentat mesajul inspectorului general al Jandarmeriei Române, colonelul Gheorghe Sebastian Cucoș, adresat veteranilor unităţilor

„O istorie de aproape 17 decenii este deopotrivă și mult, dar și puțin. Este mult, dacă ne gândim la câți oameni minunați au contribuit la devenirea instituției noastre și la formarea noilor sosiți. Este evident mult, dacă ne amintim, fiecare dintre noi, experiențele memorabile pe care le-am trăit în timp ce am construit, nu numai istoria Jandarmeriei, dar și amintirile noastre de viață, pentru că, cei mai mulți dintre noi am petrecut mai mult timp în slujba cetățenilor, decât în sânul familiei”, se arată în mesajul șefului Jandarmeriei Române.

Șeful Jandarmeriei Olt, colonel Tudor Dorel Drejoi, a mulţumit veteranilor jandarmi pentru întreaga activitate desfăşurată, i-a felicitat şi le-a transmis sănătate şi împliniri alături de cei dragi şi apropiaţi.

În semn de recunoaştere şi apreciere a activităţii desfăşurate de-a lungul întregii cariere militare, celor care cu onoare şi dedicaţie au reprezentat Jandarmeria le-au fost înmânate diplome de merit.

Întâlnirea a fost organizată cu ocazia sărbătoririi, în data de 3 aprilie, a 168 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here