Captură IMPRESIONANTĂ făcută de polițiștii SCCO Olt de la contrabandiști/FOTO

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt au efectuat, joi, sub coordonarea procurorilor din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Olt, cinci percheziții la domiciliile unor persoane din Pleșoiu și Ipotești, suspectate de contrabandă cu țigări, oamenii legii depistând peste 40.000 de țigarete. Trei persoane au fost conduse la audieri.

În urma percheziţiilor, au fost găsite şi ridicate 40.480 de țigarete de contrabandă de diverse mărci.

În fapt, în perioada 2015 – 2018 s-ar fi constituit un grup infracțional organizat pe raza municipiului. Slatina, județul Olt și a zonelor limitrofe, în scopul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Cu scopul de a obține beneficii financiare, aceștia ar fi achiziționat, depozitat, transportat şi vândut ţigarete de proveniență extra comunitară, având cunoștință despre faptul că acestea au fost introduse în mod ilegal pe teritoriul României.

Doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 28 și 43 de ani, au fost conduși la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, în vederea audierii.

„Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat și contrabandă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

În acţiune au fost angrenaţi și luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here