Pompierii și-au terminat treaba: Circulația a fost reluată pe DJ 679 B, la Văleni/FOTO+VIDEO

Pompierii Detașamentului Slatina au finalizat, joi seară, misiunea de evacuare a apei acumulate din topirea zăpezii care a distrus acostamentul Drumului Județean 679 B în zona satului Mândra din comuna Văleni.

Intervenția pompierilor a început în seara zilei de 27 martie, circulația rutieră fiind închisă în zonă. În prezent, circulația a fost reluată pe un singur sens, cu restricție pentru autovehiculele de mare tonaj.

„Pe timpul misiunii au fost evacuați peste 20.000 de metri cubi de apă, iar în acest moment se circulă pe un singur sens pe DJ 679 B, cu restricție pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3.5 tone”, a declarat purtătorul de cuvânt al pompierilor, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a declarat, joi, că, după retragerea totală a apei, acostamentul drumului va suferi o serie de reparații provizorii până când se va putea interveni serios pentru o reparație totală.

„După ce se va retrage toată apa, vom face o serie de reparații provizorii până când vom scoate la licitație refacerea drumului luat de ape”, a declarat șeful CJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here