Polițist din Slatina, LOVIT în față de un bărbat care își arăta în public organele genitale

Incident mai puțin obișnuit în Slatina: un polițist a fost lovit în zona feței, duminică, de un bărbat care își descoperise goliciunea pe stradă, expunându-și organele genitale în fața unei femei. Exhibiționistul a fost, până la urmă, încătușat și internat cu forța la Psihiatrie.

Un bărbat din Slatina a sesizat Poliția, duminică seară, în legătură cu faptul că mama sa era agresată pe stradă de un bărbat care își expunea organele genitale. La fața locului a fost trimis un echipaj format dintr-un polițist și un jandarm, la vederea cărora exhibiționistul a devenit violent, amenințându-i pe oamenii legii cu un corp contondent. În timp ce membrii echipajului încercau să îl încătușeze, agresorul a reușit să-l lovească pe polițist în zona feței cu obiectul pe care îl ținea în mână.

„La data de 1 aprilie, un bărbat din municipiul Slatina a sesizat faptul ca mama sa, care se afla pe strada Basarabilor, este agresată de către o persoană de sex masculin. O patrulă mixtă s-a deplasat la fata locului, identificând un barbat, de 43 de ani, din localitate, care la vederea oamenilor legii a devenit violent, lovind agentul de politie în zona fetei. Bărbatul violent a fost imobilizat și condus la sediul Politiei municipului Slatina. În cauză, cercetările sunt efectuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina a obținut de la judecătorul de drepturi și libertăți internarea bărbatului la Secția Psihiatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina.

„În cauză a fost constituit un dosar penal privind pe numitul N.I., persoană faţă de care a fost solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Slatina luarea unei măsuri de siguranţă provizorii, respectiv internarea medicală”, a spus purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, procurorul Irina Şerban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here