Zeci de copii din Slatina au primit „Iepurașul cu surprize” oferit de femeile social-democrate/FOTO

Într-o atmosferă de poveste, înconjurați de personajele din desenele animate preferate, 25 de copii din Slatina s-au întâlnit, luniseară, cu ”Iepurașul cu surprize”, la un loc de joacă din centrul orașului.

Organizația Femeilor Social Democrate din Slatina le-a oferit micuților slătineni o petrecere de Paște, de unde nu au lipsit confecționarea de ouă și coșulețe din diferite materiale, concursuri și jocuri interactive cu premii surpriză, face painting, dansuri și întâlnirea cu simpaticul Iepuraș.

”Am dorit să marcăm, prin acest eveniment, plin de culoare și veselie, Sărbătorile Pascale când trebuie să fim cu toții mai buni, mai generoși, să dăruim, să ne bucurăm. Aici, la locul de joacă am găsit atmosfera ideală atât pentru copii, cât și pentru noi, femeile social democrate din Slatina, care i-am ajutat pe cei mici să realizeze cele mai frumoase ouă și coșulețe, cadouri perfecte pentru mămici și bunici. Mulțumesc copiilor, mămicilor, colegelor mele din OFSD Slatina și gazdei noastre”, a declarat Corina Sulger, președinte OFSD Slatina.

La finalul unei seri magice, după câteva ore de joacă și distracție, Iepurașul cu surprize le-a oferit copiilor, la plecare, câte un balon și o vată pe băț.

Manifestări similare vor fi organizate de OFSD Slatina pentru copiii și tinerii din oraș și în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here