TRAGEDIE chiar în Vinerea Mare în Olt: Cum a fost găsit un bărbat

Pompierii de la Garda Stoenești au intervenit, vineri, în localitatea Slăveni, comuna Gârcov, pentru scoaterea din râul Olt a cadavrului unui bărbat. Este vorba de un bărbat de 67 de ani din Cezieni.

Când a fost observat, cadavrul se afla la aproximativ un metru de mal. El a fost scos din apă de pompieri cu ajutorul accesoriilor specifice pentru astfel de cazuri.

„Este vorba de un bărbat, în vârstă de 67 de ani, cu domiciliul în comuna Cezieni. Se afla la aproximativ un metru de mal și a fost scos din apă cu ajutorul accesoriilor din dotare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Bărbatul, din localitatea Cezieni, fost cioban, tată a 11 copii, se mutase de mai multă vreme, cu soția, bolnavă, la fiica lor care locuiește în Gostavățu, potrivit primarului din cezieni, Dănuț Gușatu.

Vineri, el a fost văzut pentru ultima oară dimineață, moartea survenind cu mai multe ore înainte de a fi găsit cadavrul în apă.

Polițiștii au început cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

„La data de 6 aprilie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gostavatu au fost sesizați despre faptul că pe malul canalului de desecare, situat în extravilanul comunei Costavatu, se află un cadavru. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în vederea efectuării de cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului. Cadavrul bărbatului, de 67 de ani, din comuna Cezieni, nu prezența urme vizibile de violență”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here