O femeie din Olt, la un pas să-și piardă viața în pragul Paștelui/Ea a ajuns la spital cu răni la cap/Ce s-a întâmplat/FOTO+VIDEO

Pompierii Gărzii Vișina și Detașamentului Caracal și un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță au intervenit, joi seară, în comuna Studina, sat Studinița, pentru salvarea unei femei căzută într-o fântână.

Misiune a avut un grad ridicat de dificultate, fântâna având peste 20 de metri adâncime și diametru de circa 90 de centimetri.

Pentru salvarea femeii, un pompier, asigurat cu un brâu și o cordiță de salvare, a coborât în fântână și a reușit să o scoată pe femeie la suprafață.

„Femeia, în vârstă de 39 de ani, a fost preluată de echipajele medicale, conștiență, cu traumatism cranio-cerebral și transportată la Centrul de Primire Urgențe Caracal.

Pe timpul misiunii pompierii au fost sprijiniți de cetățeni și de un echipaj de poliție”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

La mijloc nu este vorba de o tentativă suicidală și nici de o agresiune, potrivit primarului din Studina, Marian Vasile.

„Femeia a fost scoasă din fântână și a fost dusă la spital. E bine acum. Ea a căzut întâmplător în fântână și s-a ținut de lanț până au venit salvatorii. nu s-a aruncat și nici nu a împins-o nimeni”, a declarat primarul comunei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here