Caz şocant: O tânără de 17 ani a fost ucisă de iubitul ei, care s-a sinucis

O fată de 17 ani a fost găsită moartă, luni, aproape de miezul nopţii, în casa iubitului dintr-o localitate de lângă Târnăveni. Potrivit primelor informaţii, tânăra pare să fi fost ucisă de bărbatul în vârstă de 24 de ani, care a fost găsit spânzurat într-o anexă a gospodăriei.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Realitatea TV că cei doi tineri erau iubiţi, dar nu locuiau împreună. Fata a fost invitată de iubit în locuinţa acestuia, iar tragedia ar fi fost declanşată de o altercaţie între cei doi.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, în data de 9 aprilie la ora 23.10, ofițerul de serviciu din cadrul Poliţiei Municipiului Tîrnăveni a fost anunțat prin apel 112 despre faptul că într-un imobil din comuna Mica se află o persoană decedată.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş care, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Tribunalului Mureş, a efectuat cercetarea locului faptei şi a stabilit că în imobil se află decedată o tânără, de 17 ani, care prezenta leziuni la nivelul gâtului.

Cu ocazia verificărilor efectuate a fost identificat, într-o anexă a gospodăriei, şi cadavrul unui tânăr de 24 de ani, ce prezenta leziunile specifice ale unei asfixii mecanice prin spânzurare.

Cercetările sunt continuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here