Dosare penale pentru o PROSTIE: Au ținut să se dea mari și au încălcat legea!

În perioada Sărbătorilor Pascale, polițiștii din Olt au depistat mai multe persoane angajate în traficul rutier cu vehicule pentru care nu dețineau permise de conducere.

Acționând pentru siguranța participanților la traficul rutier, polițiștii au depistat în trafic, săptămâna trecută, un minor, de 15 ani, din comuna Ianca, în timp ce conducea un moped pe D.N. 54, pe raza comunei Ianca, sat Potelu, fără a poseda permis de conducere.

La aceeași dată, pe D.N.54, în afara orașului Corabia, polițiștii au depistat un bărbat, de 68 de ani, din comuna Brastavățu, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,06 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Luni, 9 aprilie, a fost depistat în trafic un tânăr, de 20 de ani, din orașul Balș, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 546, pe raza comunei Coteana, în timp ce conducea fără a poseda permis de conducere.

În toate cele trei cazuri, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here