Crimă în Olt: Fiul și-a UCIS și INCENDIAT mama, a înjunghiat o vecină, apoi a încercat să se sinucidă

Dimineață de groază în localitatea olteană Brastavățu, unde un bărbat de 45 de ani a înjunghiat-o mortal pe mama sa, după care a incendiat-o, dând foc casei, a înjunghiat apoi o vecină după ce a spart ușa și a pătruns în locuința acesteia, femeia fiind imobilizată la pat, apoi a încercat să se sinucidă, înjunghiindu-se de mai multe ori.

Un apel la 112 făcut de o persoană din Brastavățu în această dimineață care cerea ajutorul autorităților și al echipajelor de la Ambulanță a uimit pe cei are au primit solicitarea: un bărbat de 45 de ani, din localitate, și-a înjunghiat mama, imobilizată la pat, după care a incendiat-o, dând foc la casă. După crimă, agresorul a pătruns în locuința unei vecine pe care a înjunghiat-o de două ori. Ulterior, criminalul a încercat să se sinucidă înfingându-și cuțitul de mai multe ori în abdomen și în zona gâtului.

„Sâmbătă dimineață s-a primit un apel prin 112, la ora 07.41, anunțându-se o crimă în comuna Brastavățu. La locul indicat s-au deplasat două echipaje cu asistent de la Ambulanța Corabia. La fața locului a fost găsită o femeie, mama agresorului, decedată prin înjunghiere și incendiată. O altă persoană, vecina agresorului, a fost găsită cu două plăgi înjunghiate paravertebrale, una stânga și cealaltă dreptă. Ea a fost transportată la Centrul de Primire Urgențe de la Spitalul Caracal, ulterior fiind transferată de o ambulanță cu medic la Spitalul Craiova. Bărbatul s-a autoînjunghiat și el, fiind transportat la CPU Caracal. Acesta are plăgi înjunghiate în abdomen și în zona gâtului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Olt, medicul Alina Duminică.

Surse OLT-ALERT susțin că agresorul este consumator de alcool.

Polițiștii se află la fața locului și fac cercetări. „Echipa operativă se află la fața locului. Cercetările sunt în plină desfășurare pentru stabilirea cauzei decesului”, a declarat, pentru OLT-ALERT, purtătorul de cuvânt al Inpectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care face cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor și tentativă de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here