Bărbatul din Olt care și-a ucis mama și a înjunghiat o vecină a fost arestat preventiv

Bărbatul de 45 de ani din comuna Brastavățu care, sâmbătă dimineață, și-a ucis mama cu mai multe lovituri de cuțit, după care a înjunghiat o vecină, ulterior încercând să se sinucidă, a fost arestat preventiv.

Măsura a fost dispusă, duminică, de Tribunalul Olt, la solicitarea procurorilor.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt nr. 198/P/2018. Dispune arestarea preventivă a inculpatului FLORICA IONEL pentru săvârşirea infracţiunilor de omor (victimă Florica Oprica), tentativă de omor calificat (persoane vătămate Saghin Mioara şi Matei Elena), distrugere (persoană vătămată Florica Oprica şi Saghin Mioara) şi violare de domiciliu (persoană vătămată Saghin Mioara)”, se arată în încheierea instanței.

Măsura a fost luată pe o durată de 30 de zile, inculpatul având la dispoziție 48 de ore de la pronunțare să o conteste.

Ionel Florica și-a ucis, sâmbătă dimineață, mama imobilizată într-un scaun cu rotile cu mai multe lovituri de cuțit, după care a incendiat-o dând foc casei. După crimă, a pătruns în locuința unei vecine, pe care a înjunghiat-o grav în spate, rănindu-i toracele inferior. Ulterior, agresorul a încercat să își ia viața înfigându-și cuțitul în abdomen și în zona gâtului. Femeia înjunghiată a fost transportată la Spitalul Caracal, apoi transferată, în stare critică, la Spitalul Clinic Craiova, în vreme ce criminalul a fost dus la Spitalul Caracal, unde a primit îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here