Mașină de peste 33.000 euro furată în Italia, scoasă la vânzare în România

Poliţiştii din Alba au depistat şi indisponibilizat un autoturism furat din Italia, care urma să fie vândut în Alba Iulia pentru 33.700 de euro. 

La data de 15 aprilie, poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au oprit în trafic şi au identificat un bărbat, de 38 de ani, din Sibiu, care conducea un autoturism în Alba Iulia, ce figura furat din Italia. Autoturismul era căutat de autorităţile italiene, din data de 13 aprilie a.c..

Din cercetări a reieșit că bărbatul, împreună cu un altul, de 28 de ani (pasager în autoturism), ar fi primit un autoturism, cu scopul de a-l înmatricula în România și ulterior de a-l vinde cu 33.700 de euro.

Vehiculul în cauză a fost indisponibilizat, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tăinuire, precum și în vederea restituirii către autorităţile italiene a vehiculului în cauză.

Pentru depistarea autoturismului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here