Ești din Olt și nu ai loc de muncă? ACUM ai ocazia să te angajezi/ Vezi AICI dacă îți găsești ceva pe măsură

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt organizează vineri, 20 aprilie, începând cu ora 9.00, Bursa generală a locurilor de muncă.

Întâlnirea dintre angajatori și persoanele fără loc de muncă va avea la Slatina, în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor, și la Caracal, în foaierul Teatrului Naţional.

Obiectivul principal al Bursei generale a locurilor de muncă îl constituie creşterea gradului de ocupare a forței de muncă disponibile în rândul șomerilor, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant, susțin organizatorii.

„Bursa generală a locurilor de muncă reprezintă o oportunitate pentru toţi cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanţă, să se orienteze/reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung”, se arată într-un comunicat al AJOFM Olt.

Până la această dată au fost contactati 57 de agenți economici, 21 dintre ei confirmând participarea la bursă, cu un număr de 293 locuri de muncă vacante, dintre care 16 sunt pentru studii superioare. Angajatorii participanți caută personal calificat în următoarele profesii: inginer constructii civile, director general, consilier juridic,director economic, inginer drumuri, inginer horticol,inginer chimist, inginer zootehnist, inginer piscicol, inginer mecanic, automatist, maistru constructii, lacatus mecanic, instalator apa canal, electrician, agent vanzari,lucrator gestionar,paznic, zidar rosar tencuitor,fierar betonist, dulgher, sudor, operator confectioner, confectioner asamblor articole textile, muncitor necalificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here