Un bărbat a împușcat un tânăr de șase ori. În ce stare se află victima

Un tânăr din Cisnădie a fost împuşcat de şase ori după ce i-a atras atenţia unui vecin că face gălăgie în bloc. Victima a ajuns la spital cu răni la cap, la mâini şi la picioare, iar cel care l-a împușcat a fost reținut luni dimineață, informează B1 TV. 

Atacatorul are vârstă de 31 de ani și a fost reținut pentru 24 de ore pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, respectiv nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu.

Totul a început după ce agresorului i-a venit chef să petreacă şi a dat muzica la maxim. Tânărul care avea să îi cadă victimă se afla în vizită la mama lui şi s-a dus să îl roage pe vecin să dea muzica mai încet. Cererea nu a fost deloc pe placul atacatorului. Omul a pus mâna pe un pistol cu bile, a ieşit cu el pe scara bloclui şi a tras de şase ori.

Tânărul de 20 de ani a fost împuşcat în cap, la mâini şi la picioare. Vecinii speriaţi au sunat la 112, iar victima a ajuns la spitalul judeţean Sibiu. Medicii spun că starea sa este stabilă însă va trebui să mai stea în spital.

Acum, polițiștii urmează să se stabilească exact modul în care s-a derulat întreg incidentul, iar cel mai probabil, pistolarul se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală, dar şi pentru uz de armă neletală fără drept.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here