CJ Olt a primit bani de la guvern pentru refacerea unor drumuri județene afectate de alunecări de teren/VIDEO

Consiliul Judeţean Olt a aprobat, în ședința ordinară de joi, o rectificare bugetară în care s-a ținut cont și de sumele de bani de bani primite de la guvern pentru refacerea a trei porțiuni pe două drumuri județene care au fost afectate de alunecări de teren.

Este vorba despre Drumul Județean 546, afectat în satele Deleni și Moșteni din comuna Teslui, și de Drumul Județean 679 B, afectat de ploile din februarie în zona comunei Văleni.

„Astăzi am avut o rectificare a bugetului și am prins sume care ne-au venit din fondul de intervenţie al Guvernului. Este vorba despre 6.800.000 lei. Sunt trei alunecări de teren pe care le-am avut în această perioadă și vom revolva aceste probleme. Întreaga problemă pe drumul judeţean 546 o vom rezolva odată cu reabilitarea drumului respectiv pe fonduri europene, când vom avea bani și pentru studiile geo, și pentru a consolida versanţii, astfel încât să nu mai avem alunecări de teren. Suntem în evaluare cu proiectarea drumului respectiv. După ce se va stabili câştigătorul, dacă nu vom avea contestaţii, în trei luni trebuie să ne predea proiectul tehnic, în baza căruia vom scoate lucrarea la licitaţie”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here