Cele trei mesaje care-ți aduc concedierea dacă le publici pe Facebook

Mesaje care-ți aduc concedierea. Nimic din ce publicăm pe Facebook nu trece neobservat. Chiar dacă ai impresia că jignirile pe care le formulezi doar de distracție ori mesajele în care te plângi că trebuie să muncești sunt inofensive, ia în calcul că ele pot ajunge și la ochii și urechile colegilor de serviciu ori a șefilor tăi. 

Mesaje care-ți aduc concedierea: disprețul pentru o anumită categorie de oameni

Dacă lucrezi într-o companie care are de-a face cu mai multe catogorii de public, sunt mari șanse ca una dintre ele să fie, la un moment dat, chiar cea criticată de tine.

Mesaje care-ți aduc concedierea: critici gratuite, contrare valorilor companiei

Dacă scrii un mesaj în care critici o persoană, un produs sau un serviciu fără să ai neapărat un motiv întemeiat, ci doar pentru că te-a deranjat pe moment, și dacă se nimerește ca acuzele tale să fie vădit contrare valorilor companiei la care lucrezi s-ar putea să fii tras de mânecă.

Mesaje care-ți aduc concedierea: cele în care spui că urăști munca sau programul

Cu toții ne plângem din când în când că e greu să lucrăm lunea dimineața, de exemplu, dar dacă insiști cu mesajele în care te plângi că nu-ți place munca, în care spui că ți-ai dori să nu mai muncești niciodată ori că nu-ți convine programul riști să fii chemat la o discuție în biroul unui superior.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here