Polițistul Bogdan Dumitrescu a fost înmormântat, joi, la Slatina, cu onoruri militare. Avea doar 32 de ani și era tatăl a doi copii

Sursa foto: gazetanoua.ro

Polițistul Bogdan Dumitrescu de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Olt care a murit dumnică seară la Spitalul Craiova a fost înmormântat, joi, la Slatina, cu onoruri militare. Decesul a survenit după ce, în urmă cu mai bine de trei luni, omul legii a fost împușcat în cap, din greșeală, de iubita sa.

Trupul polițistului a fost depus, în seara zilei de 1 mai, la capela Catedralei Episcopale din Slatina, unde cei care l-au cunoscut au putut să își ia rămas bun de la el.

Joi la prânz, omul legii a fost condus pe ultimul drum și înmormântat cu onoruri militare.

Bogdan Dumitrescu avea 32 de ani și era tatăl a doi copii, un băiat și o fată.

Polițistul Bogdan Dumitrescu a fost împușcat în cap, în noaptea de 30 spre 31 ianuarie, de iubita sa după ce aceasta s-ar fi jucat cu pistolul prietenului ei.

Înainte de nenorocire, polițistul fusese cu iubita sa la niște prieteni, unde au servit masa și au consumat băuturi alcoolice. Au plecat de acolo fără să se fi certat, după cum au declarat membrii familiei gazdă.

Bogdan nu a fost împușcat cu arma din dotarea Poliției, ci cu o armă personală, atipică, pentru că pistolul, deținut legal, nu avea piedică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here