S-a aflat cauza incendiului care a distrus restaurantul „Mario” din Balș/ FOTO+VIDEO

Misiune dificilă a pompierilor din cadrul Gărzii Balș și Detașamentului Slatina, care, duminică după-amiază, au intervenit în Balș, în zona primăriei, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un restaurant. Se pare că totul a plecat de la un foc deschis, lăsat nesupravegheat.

Este vorba de Restaurantul „Mario”, vizavi de sediul primăriei, administrat de Marin și Ioana Casangiu.

Propagarea rapidă a incendiului a fost favorizată de materialele combustibile din care era construit acoperișul.

Pompierii au acționat cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și, în primă fază, au reușit izolarea incendiului.

„La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, la o anexă construită în continuarea restaurantului și la acoperișul acestuia.

Propagarea rapidă a incendiului a fost favorizată de materialele combustibile din care era construit acoperișul, respectiv astereală din lemn căptușită cu polistiren și vată minerală.

Pompierii au acționat cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și au reușit izolarea incendiului care se putea extinde și la anexele aflate în continuarea restaurantului, bucătăria și grupurile sanitare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

În urma incendiului au ars acoperișul localului și tavanele acestuia.

Cauza probabilă a incendiului este un foc deschis în spații deschise, lăsat nesupravegheat, a mai precizat purtătorul de cuvânt al pompierilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here