Anunț de MAXIMĂ IMPORTANȚĂ pentru fermieri de la APIA/ Atenție, se pot pierde mari sume de bani

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) reamintește că termenul limită de depunere a Cererilor Unice de Plată, în cadrul Campaniei 2018, este data de 15 mai a.c., inclusiv. După această dată nu se vor mai putea depune cereri, cei rămași pe dinafară pirzând sume importante de bani.

Până la acest moment au fost depuse, la Centrele judeţene/locale APIA şi al Municipiului Bucureşti, un număr de 715.077 de cereri unice de plată, pentru o suprafață de 5.141.135,62 hectare.

Fermierii pot depune o singură cerere unică de plată, chiar dacă dețin suprafețe de teren în localități sau județe diferite!

„Reamintim că pentru suprafaţe mai mari de 50 hectare de teren agricol cererile se depun la Centrele județene APIA, iar în cazul în care se care solicită o suprafaţă mai mică sau egală cu 50 hectare teren agricol cererile se depun la Centrele locale.

Rugăm fermierii să se prezinte la data și ora la care sunt programați conform INVITAȚIEI primite pentru a putea utiliza eficient timpul pe care APIA l-a rezervat pentru primirea Cererilor în Campania 2018”, se arată într-un comunicat de presă al APIA.

Sprijinul financiar este finanțat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here