Poliţist RĂNIT în misiune. Un autoturism a intrat în autospeciala Poliției

Un poliţist care se deplasa cu autospeciala la un eveniment sesizat prin 112 a fost rănit pe o stradă din Oradea, judeţul Bihor, după ce un autoturism a intrat direct în maşina de Poliţie. Autospeciala avea semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, scrie News.ro.

O femeie de 27 de ani, din comuna Pomezeu, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul General Gheorghe Magheru din municipiul Oradea nu a acordat prioritate de trecere, intrând în coliziune cu o autospecială M.A.I., aflată în dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

„Autospeciala avea în funcţiune mijloacele speciale luminoase şi acustice de avertizare şi era condusă pe strada Aleea Ştrandului înspre Parcul Traian de către un agent de poliţie de 24 de ani, din cadrul I.P.J. Bihor, care se afla în timpul serviciului, în misiune, deplasându-se la un eveniment sesizat prin S.N.U.A.U. 112 împreună cu un alt coleg din cadrul aceleiaşi structuri”, se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de Poliţia Judeţeană Bihor.

În urma accidentului rutier, conducătorul autospecialei de poliţie a suferit leziuni uşoare. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că niciunul din cei doi conducători auto nu au consumat băuturi alcoolice.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului rutier.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here