Încă un primar din Olt al PNL stă să plece din partid/ Atenție, este primar de oraș/FOTO

Exif_JPEG_420

Numărul primarilor liberali din Olt ar putea să scadă iarăși. De data aceasta, este vorba de un primar de oraș. OLT-ALERT a intrat în posesia unei imagini care îl înfățișează pe edil, într-o ipostază suspect de familiară, alături de doi social-democrați importanți. 

Primarul orașului Scornicești, Ion Prioteasa, a fost surprins în timp ce „socializa” cu președintele organizației locale a PSD, Cătălin Ușurelu, și cu deputatul social-democrat Marius Iancu.

Întâlnirea a avut loc la una dintre petrecerile de 1 mai pe care PSD le-a organizat în județ.

În imagine se observă o familiaritate suspectă între primarul liberal și reprezentanții PSD, fiind foarte posibil ca discuția între cei trei să fie, de fapt, o negociere.

Luând în considerare că Ion Prioteasa a câștigat alegerile locale din 2016 cu un procent bun în comparație cu contracandidații săi, că omul și-ar dori să candideze și la alegerile din 2020, în condițiile în care noua conducere a PNL Olt nu reușește să redreseze organizația, nu ar surprinde pe nimeni dacă primarul din Scornicești și-ar găsi o partidă mai bună. Pe lângă PSD, și ALDE se află în căutarea unei soluții electorale la Scornicești.

De altfel, nu ar fi singurul primar liberal care ar anunța că sufletul său se află de partea unei alte formațiuni politice. Primarul comunei Slătioara a trecut deja „cu sufletul” la PSD. La fel și primarul din Osica de Jos. Și, în curând, vor fi surprize și mai spectaculoase.

Cei mai mulți primari liberali din Olt au părăsit partidul în vremea în care PNL Olt se afla sub conducerea lui Gigel Știrbu, cu cel mai scandalos și păgubos mandat pentru organizație. „Exodul” continuă și sub actualul președinte, Liviu Voiculescu, care, încercând o explicație puerilă, ar paria pe șiretenia edililor liberali ce nu ar urmări decât sprijinul PSD în a-și duce la bun sfârșit proiectele edilitare. Pariul este, deja, pierdut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here