Victor Ponta, prima reacţie după achitare: „O ţară în care Kovesi, uncheşelii şi portocalii săi comit abuzuri”

Fostul premier Victor Ponta a avut o primă reacţie după ce, joi, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a achitat în dosarul Turceni- Rovinari. Decizia magistraţilor nu este, însă, definitivă.

Victor Ponta a lansat cu acestă ocazie un atac la adresa DNA acuzând că Kovesi alături de „uncheşelii şi portocalii săi” (nr. referire la procurorii Jean Uncheşelu şi Mircea Negulescu poreclit Portocală) comit abuzuri sau falsifică probe.

„Dincolo de cei trei ani de umulinte , de pierderea functiei de Presedinte al PSD si cea de Prim Ministru – as vrea sa se gandeasca toata lumea daca este normal sa traim intr-o tara in care Kovesi, uncheselii si portocalii sai comit abuzuri, falsifica probe si incalca legea si te fac “penal” pentru interesele lor meschine / si daca este normal sa nu raspunda niciodata pentru aceste infractiuni”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

În acest dosar, Victor Ponta este judecat pentru săvârşirea infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor.

Ma bucur ca in Romania se poate face dreptate / imi pare rau de faptul ca asemenea abuzuri si inscenari s-au petrecut si se petrec inca in tara noastra/ si ma bucur ca exista judecatori care rezista la toate presiunile si isi fac datoria de a aplica legea!

Ii multumesc avocatului meu Florin Surghie si tuturor celor care au crezut tot timpul in nevinovatia mea/ si nu am niciun sentiment negativ fata de toti cei care timp de 3 ani s-au bucurat de raul meu desi stiau ca sunt nevinovat.

Imi cer iertare mamei mele, Dacianei si celorlati din familia mea care au avut cel mai mult de suferit din cauza activitatii mele politice.

Dincolo de cei trei ani de umulinte , de pierderea functiei de Presedinte al PSD si cea de Prim Ministru – as vrea sa se gandeasca toata lumea daca este normal sa traim intr-o tara in care Kovesi, uncheselii si portocalii sai comit abuzuri, falsifica probe si incalca legea si te fac “penal” pentru interesele lor meschine / si daca este normal sa nu raspunda niciodata pentru aceste infractiuni.

Am invatat foarte mult din aceasta perioada dureroasa – o sa tin minte aceasta lectie in toata activitatea mea viitoare.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here