Slătinean de 45 de ani, audiat de politiști după ce ar fi încercat să agrese sexual o minoră de 12 ani

Un bărbat de 45 de ani, din Slatina, este audiat de polițiști după ce ar fi încercat să agreseze sexual o minoră de 12 ani.

Scena s-a petrecut miercuri seară, în fața blocului în care locuiește familia minorei. Aceasta se juca și bărbatul, vecin, s-a apropiat de fetiță, pe care ar fi atins-o și i-ar fi propus să intre cu el în scara unui bloc.

Familia fetei a alertat Poliția. Oamenii legii nu l-au găsit, în primă fază, pe bărbat. În urma identificării, acesta a fost găsit joi dimineață și dus la sediul Poliției pentru audieri.

„În data de 9 mai, în jurul orei 21.00, am fost sesizaţi prin 112 despre faptul că o minoră, de 12 ani, în timp ce se juca în fața blocului a fost abordată de un vecin, în vârstă de 45 de ani, care i-ar fi adresat propuneri cu tentă sexuală. Echipa s-a deplasat la faţa locului. Bărbatul nu a fost găsit. Ulterior, după cercetări specifice, bărbatul a fost identificat și adus la audieri. În cauză se efectuează pentru stabilirea situaţiei de fapt”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here