Târgul Expo-Flora, deschis oficial la Slatina, în prezența reprezentanților municipalității/FOTO+VIDEO

Târgul de flori „Expo-Flora” a fost deschis oficial, joi, la Slatina, în prezența reprezentanților municipalității.

Pe esplanada din centrul orașului nu doar flori pot fi cumpărate în aceste zile, ci și obiecte de artizanat, precum și dulciuri de casă.

Primarul Emil Moț, însoțit de viceprimarul Gigi Vîlceleanu și de șeful Direcției Economice a primăriei, Alin Calotă, a vizitat toate standurile și a discutat cu expozanții. Edilii nu au ezitat să guste din bunătățile aflate pe mese. În vreme ce primarul orașului a poftit la marmelada de căpșuni, viceprimarul Gigi Vîlceleanu a încercat o ciocolată de casă.

„Suntem la ediţia cu numărul 24 a Expo-Flora. Ca de obicei, sunt foarte încântat de ceea ce se întâmplă aici. Avem aproape 60 de producători, producători de flori, producători de obiecte de artizanat, obiecte frumoase din lemn, obiecte din lut, obiecte de vestimentaţie. Dar piesele principale sunt florile, care şi în acest an ne vor încânta privirile. Vremea ține cu noi; chiar dacă e înnorat, nu este urât afară. Pentru prima oară venim la târg și cu cei de la Dezvoltare Urbană ca să expunem florile pe care le creştem în serele primăriei. Eu zic că, pentru primul an, sunt nişte flori frumoase, pe care le vedeţi şi în Slatina, pe care le veți vedea și pe parcursul verii, şi pe parcursul toamnei. Sunt flori care se pretează pentru clima noastră şi pentru solul din municipiul nostru”, a declarat Emil Moț, care le-a urat tuturor comercianților vânzare bună.

Edilul a spus că îi așteaptă pe comercianți și anul viitor, într-un număr mai mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here