Siminica Mirea SPULBERĂ toate zvonurile potrivit cărora ar fi plecat din PNL

Prezentă, sâmbătă, la Consiliul Director Județean al PNL Olt, senatorul Siminica Mirea a spulberat toate zvonurile potrivit cărora ar fi părăsit Partidul Național Liberal. „Nu am plecat la ALDE, nu sunt membru al PSD”, a spus, răspicat, de la tribună, Siminica Mirea.

„Stimați colegi, Siminica Mirea este membru al Partidului Național Liberal, investește încredere, corectitudine și respect aici. Sunt onorată pentru poziția de senator al României – din câte știu eu, o premieră pentru județul Olt din perspectiva partidului nostru”, a spus senatoarea liberală.

Pe de altă parte, exprimând critici la adresa celor cu păreri preconcepute, Siminica Mirea a spus că refuză să le împărtășească.

„Insist, pentru că altfel nu se poate: fac echipă cu cei care vor să facă echipă. Nu cerșesc bunăvoința nimănui pentru că nu am nevoie de așa ceva. Dar unele lucruri la care alții ar răspunde, pe mine mă fac să evit polemicile.

Nu mi se pare potrivit să stau de vorbă cu cei care au păreri preconcepute. Risipesc și timpul meu, și timpul lor. Ca senator – n-am spus-o eu, citiți și dumneavoastră presa – mă implic în activitatea curentă a acestei instituții. Sunt foarte atentă la ceea ce face puterea, iar, ca vorbele acestea să nu pară goale, e foarte simplu să apelați la un motor de căutare și să vă convingeți. Nu îmi cereți însă să subscriu obligatoriu la idei venite din altă parte care nu sunt tocmai potrivite. Există un partid în care libertatea de expresie trebuie să fie un principiu fundamental. Acesta este Partidul Național Liberal. Nu complotez în nici un fel împotriva interesului partidului. Nu am plecat la ALDE, nu sunt membru PSD. Verificați și din alte surse – răspunsul va fi la fel”, a reliefat Siminica Mirea.

Senatoarea de Olt a făcut apel la colegi să dea dovadă de solidaritate, pentru ca astfel PNL Olt să poată fi o echipă.

Avem problemele noastre să nu trebuie să le ascundem. Există o iritare legată de faptul că la putere sunt alții, dar acesta este jocul. Aşa cum vă spuneam, în 2016 noi am spus adevărul și poate că nu am fost destul de convingători, astfel încât oamenii să ne voteze. Alții au mințit și au făcut-o bine. Așa s-au câștigat alegerile pe care noi le-am pierdut. Nu trebuie să rămânem în proiecte legate de excluderea unor oameni din partid. Nu construiești nimic atunci când dai jos. Nu mai trebuie să dăm vina pe alții. Ecuația o rezolvăm prin formulele pe care le știm. Dacă ne uităm peste umăr la colegul de bancă, nu întotdeauna picăm pe subiectul potrivit.

Nu vă spun mai multe, pentru că, personal, cred foarte mult în puterea dialogului. Vă ofer însă o provocare: haideți să fim o echipă, iar dacă oamenii încep să vadă asta, rezultatele vor veni de la sine”, le-a vorbit colegilor de partid Siminica Mirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here