Deputatul Marius Iancu: În primele patru luni ale anului, veniturile la buget au crescut

În ciuda analizelor pesimiste privind România s-ar afla în colaps financiar, veniturile  la buget au crescut cu 11,8% față de aceeași perioadă din 2017, iar valoarea investițiilor s-a dublat în perioada ianuarie-aprilie 2018, față de aceeași perioada din 2017. Declarația îi aparține deputatului PSD de Olt Marius Iancu.

Parlamentarul social-democrat susține că, într-o astfel de situație, românii au mai mulți bani în buzunare.

„Printre atâtea știri false, analize înspăimântătoare despre cum și de ce este România în colaps financiar și despre cât de săraci suntem și de cât de greu trăim în țara noastră, este dificil să vedem realitatea. Execuția bugetară în primele patru luni ale anului 2018 arată că veniturile la buget au crescut cu 11,8% față de aceeași perioadă din 2017, veniturile colectate de ANAF au crescut cu 11,8%, iar valoarea investițiilor s-a dublat în perioada ianuarie -aprilie 2018, față de aceeași perioada din 2017, ajungând la 5,9 miliarde de lei. 

Cifrele acestea nu pot fi contestate. Românii știu că au mai mulți bani în buzunare și că azi este mai bine decât ieri”, a scris, pe contul său de socializare, Marius Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here