Tânăr de 18 ani din Olt, ÎNJUNGHIAT noaptea trecută. El se zbate între viață și moarte la spital

Un tânăr de 18 ani, din localitatea Movileni, a ajuns, duminică dimineață, la spital, unde se zbate între viață și moarte după ce a fost bătut crunt și înjunghiat de mai mulți bărbați. Victima se află în sala de operații, unde este supus unei intervenții chirurgicale complexe care durează de mai bine de patru ore. Starea sa este foarte critică, potrivit unor surse medicale. La spital a mai ajuns un tânăr, cu rani la nivelul capului și la un picior.

Scandalul a pornit într-un club din Movileni, în urma unui conflict spontan. Totul a degenerat afară, pe șosea, unde tânărul de 18 ani, Petre Moraru, a fost bătut și înjunghiat destul de grav, potrivit unor surse locale.

Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Slatina. În jurul orei 06.00 a fost dusă în sala de operații unde a fost începută o intervenție chirurgicală complexă. Potrivit unor surse medicale, starea tânărului este critică.

„În jur de ora 06.00 a fost începută intervenția chirurgicală și nu s-a încheiat încă. Pacientul se află în stare critică pentru că a suferit o plagă destul de gravă, pe toată zona abdominală. La intervenție participă atât medici care erau de gardă, cât și doi chirurgi chemați de acasă”, au declarat sursele citate.

După mai multe ore de muncă a medicilor, tânărul a fost mutat la Terapie Intensivă, unde este intubat.

La spital a mai ajuns, tot cu ambulanța, un tânăr, de 18 ani, cu răni la nivelul capului și la un picior.

Cazul a fost preluat de polițiști, care încearcă, sub coordonarea unui procuror, să stabilească împrejurările în care s-a petrecut evenimentul.

„La data de 13 mai, în jurul orei 04.00, am fost sesizați prin SNUAU 112, despre faptul că într-un club din comuna Movileni are loc o altercație, fiind implicate mai multe persoane. Cercetările sunt în plină desfășurare. Echipa operativă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale desfășoară activități sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în vederea stabilirii situației de fapt”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Contactat de OLT-ALERT, primarul din Movileni, Ion-Sorin Toma, declarat că este pentru prima oară când în localitatea pe care o conduce se întâmplă un asemenea conflict.

„Nu știm detalii, cazul este anchetat de polițiști. Știu doar că a fost scandal în satul Bacea, că tânărul a fost bătut de mai mulți bărbați și că a fost tăiat. El se află acum la spital unde am ajuns și eu, pentru că un asemenea caz este fără precedent la noi în comună. Victima provine dintr-o familie modestă, fără prea mari posibilități, iar noi o vom sprijini cu tot ce se poate în această grea încercare prin care trece”, a declarat primarul din Movileni.

Potrivit OLT-ALERT, conflictul ar fi plecat de la o fată. Doi dintre agresori sunt localnici, iar ceilalți doi sunt dintr-o altă localitate, Perieți.

2 COMENTARII

  1. Nu mai distribuiți informații eronate, incidentul nu a avut loc la discotecă, s-a întâmplat la 1km distanță, in fața cimitirului din satul Bacea. Barul era închis la ora respectiva.

    • E păcat de bietul băiat.Nu strica cu nimic.Totul a pornit din cauza unei panarame din Movileni.Respectiva era moartă de beată,în noaptea respectivă s-a dat pe lângă el,el a refuzat-o iar ea de ciudă că nu o fi vrut să stea cu ea,ia sunat pe martalogii ăia.Au așteptat să iasă de la bar,apoi a început măcelul..Și băiatul cu răni mai ușoare a vrut să-l ajute dar nu a mai avut ce să facă..
      Iar medicii ar fi putut să-l ajute mai mult dacă ar fi pus în practică și transplant pentru organele afectate..merita să încerce,nu să-l lase să se chinuie..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here