Israelul a câștigat Eurovision 2018. Vezi topul complet

Sursa foto: b1.ro

Netta Barzilai, în vârstă de 25 de ani, reprezentanta Israelului, a câștigat Eurovision 2018, cu piesa „Toy“, obținând un total de 529 de puncte.

Astfel, următoarea ediţie a concursului Eurovision se va desfăşura în Israel, informează Adevărul.

„Sunt foarte fericită! Vă mulţumesc că aţi ales diferit, vă mulţumesc că acceptaţi diferenţele dintre noi, sărbătorim diversitatea. Îmi iubesc ţara!“, a declarat, vădit emoţionată, câştigătoarea Eurovision 2018.

Piesa „Toy“ are versuri care fac referire, pe alocuri, la campania împotriva hărţuirii sexuale #MeToo, la actriţa israeliană Gal Gadot, vedeta blockbuster-ului „Wonder Woman“, îndeamnă la a ne accepta aşa cum suntem, dar are şi câteva lucruri neobișnuite ca sunete de găină şi o coregrafie sugestivă, care se bucură de mult succes în mediul virtual.

Pe locul doi a ieșit reprezentanta din Cipru, cântăreaţa originară din Grecia şi cu origini albaneze Eleni Foureiera (31 de ani), cu piesa „Fuego“, care a strâns 436 de puncte.

Podiumul a fost completat de reprezentantul Austriei, Cesar Sampson, a cărui piesă „Nobody But You“ a acumulat 342 de puncte.

Grupul DoReDoS, care a reprezentat Moldova cu melodia „My Lucky Day“, a terminat competiţia pe locul zece.

Clasamentul complet:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here