Parchetul Olt a reținut o persoană în cazul tânărului din Movileni înjunghiat

O persoană a fost reținută, duminică după-amiază, în cazul conflictului din Movileni în care a înjunghiat un tânăr de 19 ani din localitate, și a bătut un alt adolescent.

Cel reținut este un alt tânăr, de 22 de ani, din localitatea Perieți, măsura reținerii fiind luată de procurorii de pe lângă Tribunalul Olt după mai multe ore de audieri. Acesta a fost reținut sub acuzația de tentativă de omor.

Scandalul a pornit într-un club din Movileni, în urma unui conflict spontan. Totul a degenerat afară, pe șosea, unde tânărul de 18 ani, Petre Moraru, a fost bătut și înjunghiat extrem de grav.

„La data de 13 mai, în jurul orei 04.00, am fost sesiați prin SNUAU 112, despre faptul că într-un club dn comuna Movileni are loc o altercație, fiind implicate mai multe persoane. Cercetările sunt în plină desfășurare. Echipa operativă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale desfășoară activități sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în vederea stabilirii situației de fapt”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Slatina. Tânărul a fost găsit de medicul de pe ambulanță cu intestinele revărsate.

„La ora 03.47, în această dimineață, la un apel prin 112 a plecat o ambulanță de tip C către Movileni. Ambulanța a preluat un tânăr de 19 ani, cu plagă înjunghiată, cu eviscerație (cu intestinele în afară – n.r.) și cu o altă plagă înjunghiată la nivelul toracelui, instabil din punct de vedere hemodinamic, conștient. Pacientul a fost transportat la UPU Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanței Olt, medicul Alina Duminică.

În jurul orei 06.00, pacientul a fost dus în sala de operații unde a fost începută o intervenție chirurgicală complexă care a durat mai multe ore. Ulterior, tânărul a fost dus pe secția de Terapie Intensivă, unde se află intubat.

Celălalt tânăr bătut a fost și el transportat la spital cu răni la cap și la nivelul unui picior. După îngrijirile medicale primite, pacientul a fost lăsat să plece acasă.

1 COMENTARIU

  1. Dacă ați relata tot conținutul cât se poate de real,poate v-ar crede și lumea..Toți au fost reținuți..dar băiatul încă zace la terapie intensivă la Craiova..dar nimeni nu face nimic pentru a i se mării procentul de viață.Apar și minunile,dar cât timp doctorii nu fac ce mai trebuie făcut,e zadarnic,doar îl chinuie..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here