ȘOCANT: Tânărul din Olt înjunghiat noaptea trecută, găsit de medicul de pe ambulanță cu intestinele revărsate

Detalii șocante ies la iveală în cazul tânărului de 19 ani din comuna olteană Movileni, care în această dimineață a fost bătut și înjunghiat de mai mulți indivizi. Băiatul a fost rănit atât de grav, încât medicul de pe ambulanță l-a găsit cu intestinele în afara corpului. La spital a ajuns și un alt tânăr, cu răni la nivelul capului.

Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) a fost anunțat prin 112 la ora 03.47 și imediat către locul indicat a plecat o ambulanță cu medic. Ajuns la fața locului, personalul medical a fost îngrozit de gravitatea rănii, în urma căreia intestinele victimei erau ieșite în afară.

„La ora 03.47, în această dimineață, la un apel prin 112 a plecat o ambulanță de tip C către Movileni. Ambulanța a preluat un tânăr de 19 ani, cu plagă înjunghiată, cu eviscerație (cu intestinele în afară – n.r.) și cu o altă plagă înjunghiată la nivelul toracelui, instabil din punct de vedere hemodinamic, conștient. Pacientul a fost transportat la UPU Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanței Olt, medicul Alina Duminică.

În jurul orei 06.00, victima a fost dusă în sala de operații unde a fost începută o intervenție chirurgicală complexă la care participă nu doar medicii care se aflau de gardă, ci și doi chirurgi chemați de acasă. Potrivit unor surse medicale, starea tânărului este critică. După mai multe ore de muncă a medicilor chirurgi, tânărul a fost mutat la Terapie Intensivă, unde se află intubat.

La spital a mai fost transportat un tânăr, cu răni la nivelul capului.

„Mai avem din același conflict un tânăr de 18 ani, cu excoriații multiple la nivelul scalpului, cu traumatism cranio-cerebral acut închis și cu traumatism de membru superior drept. Stabil hemodinamic și conștient. Și el a fost transportat la UPU”, a mai declarat Alina Duminică.

Cazul a fost preluat de polițiști, care au demarat o anchetă sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

„La data de 13 mai, în jurul orei 04.00, am fost sesiați prin SNUAU 112, despre faptul că într-un club dn comuna Movileni are loc o altercație, fiind implicate mai multe persoane. Cercetările sunt în plină desfășurare. Echipa operativă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale desfășoară activități sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în vederea stabilirii situației de fapt”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here