Tânărul de 22 de ani care l-a înjunghiat GRAV pe adolescentul din Movileni, ARESTAT

Tânărul de 22 de ani din Perieți, reținut duminică seară după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a înjunghiat un tânăr de 19 ani, din Movileni, și a bătut un alt adolescent de 18 ani, a fost, luni, arestat preventiv pentru tentativă de omor.

Măsura au luat-o magistrații Tribunalului Olt, la propunerea procurorilor.

Scandalul a pornit într-un club din Movileni, în urma unui conflict spontan. Totul a degenerat afară, pe șosea, unde tânărul de 18 ani, Petre Moraru, a fost bătut și înjunghiat extrem de grav.

Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Slatina. Tânărul a fost găsit de medicul de pe ambulanță cu intestinele revărsate.

Imediat el a fost supus unei intervenții chirurgicale care a durat mai multe ore. Medicii susțin că rănile la abdomen și la nivelul toracelui, dar și la inimă, sunt extrem de grave. După operație, tânărul a fost dus la Terapie Intensivă, unde se află și acum.

Celălalt tânăr bătut a fost și el transportat la spital cu răni la cap și la nivelul unui picior. După îngrijirile medicale primite, pacientul a fost lăsat să plece acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here