MITĂ la Înmatriculări Auto Olt/ O angajată a instituției, plasată sub control judiciar

O funcționară de la Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCÎV) Olt este cercetată penal de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt după ce ar fi primit mită de la doi cetățeni să le înmatriculeze autoturismele fără să țină seama de programarea creată pe baza bonurilor de ordine, potrivit ofițerilor din cadrul Direcției Generale Anticorupție Olt. Luni, ea a fost plasată sub control judiciar.

Citește și Ioana din Slatina are nevoie de noi. Haideți să o ajutăm să trăiască, pentru că o putem face!

Potrivit unui comunicat de presă al Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție (DGA-SJA) Olt, la sediul instituției au fost înregistrate două denunțuri formulate de doi cetățeni și de un agent de poliție din cadrul IPJ Olt, în care se menționa faptul că angajata SPCRPCÎV Olt a primit suma de 300 de lei în vederea înmatriculării a două autoturisme, fără a respecta programarea creată pe baza bonurilor de ordine.

„Lucrătorii de poliție judiciară din cadrul D.G.A. – S.J.A. Olt au fost delegaţi să efectueze activități de cercetare penală și investigativ-operative în vederea realizării materialului probator. Astfel s-a stabilit că s-a înmatriculat doar un autoturism, iar pentru celălalt a fost returnată suma de 150 lei”, se arată în comunicatul DGA-SJA.

Luni, 14 mai, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile împotriva  inculpatei, cu interdicţia de a ocupa funcţia publică în desfăşurarea căreia a săvârşit fapta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here