Marius Iancu: “Iohannis vrea un nou mandat și aruncă România în criză”

Dacă multi nu au crezut că evenimentele din 2015 care au dus la căderea Guvernului condus de Victor Ponta, guvern legitim, investit prin votul românilor, a fost un scenariu bine pus la punct de președintele Iohannis și cei care îl susțin, acum avem dovada clară. Declarația îi aparține deputatului social-democrat de Olt Marius Iancu. 

Dacă președintele vrea “guvernul lui”, cere de câteva ori demisia premierului în funcție, de cinci ori în cazul lui Victor Ponta, de trei ori în cazul Vioricăi Dăncilă, iar apoi cineva face plângere penală împotriva premierului, afirmă, pe pagina sa de facebook, parlamentarul PSD.

“Guvernul Victor Ponta a fost dat jos printr-o înscenare judiciară, făcută de DNA, premierului Ponta care a fost demontată în instanță. Guvernarea s-a pierdut, România și-a stopat creșterea economică și nimeni nu a răspuns pentru ce s-a întâmplat atunci. 

Acum, în plină creștere economică record a României, când românii au mai multi bani in buzunare și puterea de cumpărare și nivelul de trai au crescut vizibil, Iohannis face acelasi joc murdar cu ajutorul PNL și vrea să darame un guvern legitim pe care românii l-au mandatat cu un număr foarte de mare de voturi ca să guverneze. 

De ce nu trebuie să guvernăm în interesul românilor si al României? De ce președintele Iohannis și săgeata lui, Ludovic Orban se foloseasc de politica externa a Romaniei pentru a da jos un Guvern? 

Sunt Iohannis și PNL antiamericani și vor să schimbe strategia de politică a României? Aceste lucruri nu le putem ști pentru că Iohannis a refuzat, în campania electorală din 2015, să vorbească despre politică externă. Din cuvintele asociate “penali”, “evrei” și “americani” înțelegem că dorința președintelui în materie de politică externă este alta si are nevoie, din nou, de “guvernul meu” de marionete care să stopeze, din nou, creșterea economică și dezvoltarea României, și de procurori care să îi înlăture adversarii politici. 

Așa vrea să își asigure Iohannis un nou mandat, prin reclamații la Curtea Constituțională, plângeri penale, cătușe, amenințări, aruncând România într-o criză pe plan extern?”, a scris, pa pagina sa de socializare, Marius Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here