Și elevii de la Colegiul „Nicolae Titulescu” sar în ajutorul Ioanei, slătineanca bolnavă de cancer

După elevii Colegiului Național „Radu Greceanu”, și cei ai Colegiului Național Vocațional „Nicolae Titulescu” s-au gândit să sară în ajutorul Ioanei, femeia din Slatina care suferă de cancer pulmonar, boala fiind extrem de avansată.

Inițiativa elevilor de la CNV „Nicolae Titulescu” constă în organizarea unui spectacol caritabil, programat pentru data de marți, 22 mai, începând cu ora 18.00, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”. Prețul unui bilet costă 10 lei. Biletele pot fi achiziționate la intrarea în sală.

Și elevii de la „Radu Greceanu” au avut o inițiativă pentru salvarea Ioanei, organizând strângeri d efonduri din clasă în clasă.

La un control medical, Ioana a devenit suspectă de pneumonie. A fost internată cu acest diagnostic, numai că mai târziu a aflat că are, de fapt, cancer pulmonar și că boala este extrem de avansată.

Un drum în Austria i-a aprins, însă, speranța în suflet: ar mai avea o șansă dacă ar putea urma mai multe ședințe de imunoterapie, o metodă de tratare a cancerului care nu se practică la noi, pentru că este prea scumpă și bolnavii noștri de cancer sunt, îndeobște, oameni care trăiesc modest.

Ședințele de imunoterapie pot fi realizate la o clinică din Austria, AKH, dar sunt extrem de scumpe, o astfel de ședință costând în jur de 10.000 de euro. Iar Ioana are nevoie de cel puțin 15 ședințe.

Așa că ea are nevoie de 150 000 de euro pentru a beneficia de tratament care ar scăpa-o de moarte.

O rudă a ei a organizat pe Facebook o strângere de fonduri. Cei care sunt sensibili la drama Ioanei pot dona AICI

Pentru cei care nu au posibilitatea sa doneze on-line, o pot face direct în conturile deschise la Raiffeisen Bank, pe numele Nețoiu Ioana. Conturile sunt următoarele:

RON: RO83RZBR0000060020128533

EURO: RO83RZBR0000060020128619

O inițiativă caritabilă vine și din partea colegelor de muncă ale Ioanei, care au plasat urne pentru donații în cele patru farmacii Sante din Slatina, dând astfel oamenilor posibilitatea de a dona și pe această cale.

Adresele farmaciilor din Slatina sunt următoarele:

– Str. Elena Doamna Bl.1, Sc. A, Ap.1 zona Steaua
– Str. Libertății, Bl. 1 Sc. C, Ap.2, vis-a-vis de Fântâna Speranței
– Str. Primaverii , Nr.16 ,Bl. FA11, Sc.B, Ap.3
– Str.Toamnei Nr.7A, Bl. DA2, Sc.A, Ap.1 – Piata Zahana

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here