O mașină cu patru tineri a plonjat într-un lac. Două fete, de 24 și 26 de ani, au MURIT

Sursa foto: adevărul .ro

Sfârşit tragic pentru două tinere de 24 şi 26 de ani care au murit în urma unui accident produs în condiţii încă neclare. În maşina în care se aflau tinerele mai erau doi băieţi care au reuşit să se salveze şi să sune la 112.

O maşină în care se aflau patru tineri din Timiş, doi băieţi din Orţişoara şi două fete din Timişoara, a plonjat duminică seara în lacul Ghioroc din judeţul Arad. Băieţii, care se aflau pe locul din spate al maşinii, au reuşit să se salveze, dar tinerele au rămas blocate în maşină, fiind scoase de scafandrii de la ISU după aproximativ 25 de minute de la momentul accidentului.

Potrivit aradon.ro, timp de 45 de minute, medicii au încercat să le resusciteze pe tinere, care au fost transportate la Spitalul Judeţean Arad, unde au continuat eforturile de salvare a tinerelor. Efoturile medicilor au fost, însă, zadarnice, cele două tinere fiind declarate decedate, potrivit sursei citate, în jurul ore 23.55. Potrivit aradon.ro, când a plonjat în lac, maşina condusă de una dintre tinere circula pe un drum agricol din jurul lacului Ghioroc.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că pe un drum agricol aflat pe marginea lacului Ghioroc, o tânără din Timiş în timp ce conducea un autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare ajungând în lac. Doi tineri care se aflau în autoturism au reuşit să iasă, iar pentru cele două fete blocate în maşină au intervenit echipajele de salvare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad. Se continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate care au fost cauzele producerii accidentului. Cu privire la acţiunile pe care la desfăşurau tinerii pe drumul agricol, deocamdată nu se cunosc detalii”, a declarat pentru aradon.ro Lorena Radu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad.

Sursa: adevărul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here