Primăria Slatina va da o nouă utilitate imobilului în care a funcționat Liceul de Construcții

Consilierii locali ai Slatinei au aprobat, marți, un proiect de hotărâre ce vizează mutarea mai multor entități din subordinea municipalității în imobilul în care a funcționat fostul Liceu de Construcții (Colegiul Tehnic „Ion Mincu”). Pentru acest pas legislativ, municipalitatea a obținut avizul Ministerului Educației Naționale. 

„Se aprobă schimbarea destinației unei părți din imobilul situat în municipiul Slatina, strada Drăgănești nr. 25, ce aparține domeniului public al municipiului Slatina, în care a funcționat Colegiul Tehnic «Ion Mincu», din spațiu de învățământ în spațiu necesar desfășurării activității Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public, Direcției Poliția Locală, S.C. Loctrans S.A Slatina, Asociației de Dezvoltare Intercomunitară de Utilități Publice pentru Serviciul de Alimentare cu Apa și de Canalizare «Oltul»”, se arată în proiectul de hotărâre votat.

Schimbarea destinației unei părți din fostul liceu de construcții se face pe o durată de 5 ani, urmând ca după această perioadă imobilul să revină la destinația inițială (spațiu de învățământ), se mai arată în actul legislativ.

Mutarea propriu-zisă a respectivelor entități va avea loc cel mai probabil în toamnă, după ce spațiul de acolo va fi amenajat corespunzător. Spațiile la care se referă proiectul de hotărâre vor fi date în administrarea noilor ocupanți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here