Cătălin RĂDULESCU, acuzându-i pe alți PSD-iști de AGRAMATISM: ”Nu ajunge că NE FACEM DE RÂS? Sau vreţi să SPUNE-ȚI mincinos, că, în partidul nostru e lapte şi miere”

Deputatul Cătălin Rădulescu, căruia organizația PSD Pitești i-a retras sprijinul politic, a declarat că social-democrații rămași în PSD n-ar trebui să-i numească șobolani și trădători pe cei care i s-au alăturat lui Victor Ponta, deoarece tocmai un astfel de limbaj este motivul plecărilor. Deputatul ”Mitralieră” i-a acuzat pe unii lideri PSD că sunt inculți și agramați, dar chiar când lansa această acuzație, el însuși făcea greșeli gramaticale.

“Dragi colegi din PSD, vă rog să vă abţineţi în a mai cataloga foştii colegi, care aleg să-şi urmeze alt drum, în “trădători” sau “şobolani”, pentru că nu faceţi altceva decât să determinaţi plecarea multor altor colegi. Nu pot accepta maniera asta suburbană, golănească, lipsită de caracter, de a ne jigni unii pe alţii. Nu înţeleg cum ne-am lăudat în campania electorală cu Guvernul PSD Ponta şi apoi Victor Ponta e un trădător. Nu înţeleg cum am propus şi susţinut un Guvern PSD Tudose, şi acum Mihai Tudose a un şobolan”, a declarat Rădulescu.

Susținând că unii lideri social-democrați se fac săptămânal de râs cu gafele lor, Rădulescu a făcut el însuși mai multe greșeli: ”Nu ajunge că ne facem de râs săptămânal pentru incultură, agramatism, şi lipsă de expertiză? Nu ajunge că avem o mulţime de duşmani în exteriorul ţării şi în opoziţie? De ce trebuie să fim meschini, ipocriţi şi fără caracter? E dreptul fiecăruia să îşi aleagă calea şi liderul. Sau vreţi să spune-ţi (Sic!) mincinos, că, în partidul nostru e lapte şi miere, că sunteţi toţi mulţumiţi de unele persoane care au ajuns vicepreşedinţi ai partidului, că sunteţi fericiţi de lipsa de expertiză sau profesionalism a unor miniştrii (Sic!) puşi de noi, sau că râde lumea de noi din cauza gafelor sau că îl iubi toţi pe preşedintele Dragnea, iar în spate sau pe la colţuri îl înjuraţi? Credeţi că astfel veţi opri plecarea colegilor? Nu. Vă înşelaţi”.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here