Un parlamentar de Olt îl face PRAF pe Ponta: O mare dezamăgire pentru cei care i-au acordat încredere

Victor Ponta s-a transformat dintr-o tânără speranță a PSD și a politicii românești într-o mare dezamăgire pentru toți cei care l-au susținut și i-au acordat încredere. Aprecierea la adresa fostului premier al României îi aparține deputatului social-democrat de Olt Marius Iancu, care a postat-o pa Facebook.

Deși Partidul Social Democrat i-a oferit totul, Victor Ponta a renunțat la PSD în „cel mai laș mod cu putință”, spune parlamentarul social-democrat de Olt, care îl acuză pe fostul lider al partidului că, din cauza atitudinii sale arogante, PSD a pierdut alegerile prezidențiale din 2014.

„PSD i-a oferit totul acestui individ care a fost deputat, ministru, președintele partidului, prim-ministru și candidat la prezidențiale. A renunțat la partid și ne-a dat jos propriul guvern, în cel mai laș mod cu putință. În campania electorală pentru președinția României a adoptat o atitudine arogantă și nu a fost în stare să își câștige propriul capital de imagine.

După ce PSD a pierdut și alegerile prezidențiale și guvernarea din cauza lui, are, acum, tupeul să critice acest partid și liderii lui actuali și să încerce să destabilizeze PSD pentru a pierde din nou guvernarea”, a scris pe pagina sa de socializare Marius Iancu.

Așa cum a spus și presedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, echipa de la Olt rămâne unită la fel ca și până acum, susținem guvernul și implementarea programului de guvernare pentru care am primit un vot istoric din partea cetățenilor, vot pe care noi îl respectăm, a mai scris, pe Facebook, parlamentarul social-democrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here