Clipe CUMPLITE pentru apropiat al lui Victor Ponta. Un hoț mascat i-a legat copilul și i-a pus soţiei CUŢITUL la GÂT!

Jaf spectaculos, la lumina zilei, într-o zonă rezidenţială din Oradea.

Managerul general al Faist Mekatronic Oradea, Remus Cotuţ, cunoscut în viaţa publică şi ca pilot de raliuri, a fost călcat de hoţi.

Luna trecută, soţia şi fiul acestuia au fost agresaţi, iar casa prădată de un individ mascat care, la plecare, i-a luat şi maşina, relatează ebihoreanul.ro.

Potrivit sursei citate, în ziua respectivă, Mădălina Cotuţ, soţia managerului era singură cu copilul. Se întorsese cu acesta de la şcoală şi a deschis poarta cu telecomanda, ca să intre cu maşina în curte, fără să vadă că în urma ei s-a furişat un individ îmbrăcat în negru, cu mănuşi, cagulă pe faţă şi înarmat cu un cuţit.

Odată pătruns, necunoscutul a luat copilul şi i-a pus cuţitul la gât, cerându-i femeii să intre toţi în casă.
Înăuntru, bărbatul ar fi legat băiatul de masă, după care i-a cerut mamei să-i arate unde sunt bunurile de valoare, bijuteriile şi banii.

Hoţul a băgat apoi totul într-o geantă, apoi a luat cheile maşinii de teren, un Range Rover, încercând să plece. Cum n-a reuşit să-i pornească din prima motorul, i-a cerut femeii indicaţii şi, odată ce le-a primit, s-a făcut nevăzut, din fericire fără să-şi rănească victimele.

Chemaţi de urgenţă, poliţiştii n-au găsit prea multe urme. Maşina furată a fost găsită, două ore mai târziu, în cartierul Rogerius, în apropierea unui bloc de garsoniere din strada Ovidiu, dar poliţiştii nu au putut face mai mult de atât.

Nici în prezent făptaşii nu a fost prinşi.

(Foto: ebihoreanul.ro)

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here