Mitingul PSD din 9 iunie va avea concurență: Nu îți vine să crezi cine a anunțat un marș în aceeași zi

Mitingul PSD din 9 iunie pentru susținerea premierului României, Viorica Dăncilă, va coincide cu o altă manifestație publică.

Este vorba despre un marș al homosexualilor, Bucharest Pride, care e anunțat, ca și mitingul social-democraților, tot pentru Piața Victoriei, potrivit site-ului bucharestpride.ro. Manifestația homosexualilor va începe la ora 17.30.

PSD a decis să organizeze un miting pentru susţinerea premierului Viorica Dăncilă. A fost stabilită şi data manifestaţiei, 9 iunie, dar în mod neoficial încă. Urmează ca zilele următoare să fie făcut anunțul oficial de către Liviu Dragnea.

O ședință de partid urmează să aibă loc la finalul săptămânii pentru a oficializa această propunere, pentru că Liviu Dragnea este plecat din țară. Liderul PSD va efectua în perioada 29-31 mai o vizită oficială la Berna, în cadrul unui eveniment al Consiliului Naţional al Confederaţiei Elveţiene. 

La miting vor participa cel puțin 65.000 de persoane în Capitală, și, cel mai probabil, se conturează ideea ca să existe manifestații și în orașele mari din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here