Liderul PNL Slatina, Gabriel Buliteanu, a fost EXECUTAT. Cine a dat ordinul?

Președintele interimar al PNL Slatina, Gabriel Buliteanu, a fost revocat din funcție, miercuri, în urma deciziei Biroului Politic Județean al PNL Olt. Conducerea organizației a fost preluată de Viorel Dumitrescu. De la ședință au absentat mai mulți membri, iar unii dintre aceștia au fost mirați de măsura luată.

Revocarea lui Gabriel Buliteanu a adoptată de membrii BPJ la propunerea președintelui PNL Olt, Liviu Voiculescu, acesta invocând lipsa de activitate politică.

„Da, așa este, domnul Gabriel Buliteanu nu mai este președinte al PNL Slatina. Decizia a fost luată azi (miercuri, 30 mai – n.r.) de membrii Biroului Politic Județean, la propunerea mea. Motivele sunt lipsa de activitate politică, lipsa de vizibilitate și de implicare”, a confirmat informația Liviu Voiculescu.

Pe de altă parte, unii dintre membrii BPJ care nu au putut să ajungă la ședința de miercuri s-au arătat susprinși de această decizie.

Contactată de OLT-ALERT, senatoarea Siminica Mirea a declarat că astfel de măsuri luate pripit nu fac bine partidului, mai ales acum, când scena politică este atât de încordată.

„Nu știam, sunt total surprinsă. Nu am putut să ajung la ședință pentru că am avut activitate parlamentară, dar măsura mi se pare una la repezeală și astfel de decizii interne nu ne fac bine acum, când scena politică este așa de încordată. Trebuie să ne concentrăm pe adversarii politici, nu pe propriii noștri membri de partid”, a declarat Siminica Mirea.

Gabriel Buliteanu ocupa această funcție din luna februarie a acestui an, la propunerea aceluiași Liviu Voiculescu, care atunci și-a manifestat încrederea în colegul său de partid, declarând că noul președinte interimar al PNL Slatina va avea mână liberă din partea sa în refacerea organizației. Din informațiile noastre, nu a prea fost așa, liderul liberalilor slătineni fiind în mai multe rânduri împiedicat să își implementeze ideile în refacerea organizației. Mai mult, surse din cadrul partidului afirmă că propunerea de revocare a lui Buliteanu din funcție nu ar avea la bază rădăcini sută la sută liberale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here