Primăria Slatina demarează o nouă ediție a ”Disney Cup” pentru elevi. Cei mai buni vor ajunge la Disneyland – Paris

Primăria municipiului Slatina anunță organizarea ediției a XII-a a concursului ”Disney Cup”, competiție la care participă copii din clasele V-VII din unitățile de învățământ din localitate și care a fost planificată a se derula joi – 7 iunie, ora 12.30, la sediul fiecărei unități școlare înscrisă în concurs.

Concursul, prevăzut în Programul de proiecte și manifestări cultural-sportive pe anul 2018 al Primăriei Slatina, va consta în susținerea unui test cu 40 de întrebări tip grilă din aria curriculară a fiecărui ciclu gimnazial anterior menționat și va avea o durată de 20 de minute. Întrebările vor fi elaborate de către Inspectoratul Școlar Județean Olt. Unitățile școlare unde se va derula concursul vor asigura săli de clasă și personal pentru buna desfășurare a competiției. Anunțarea câștigătorilor va fi făcută în termen de 15 zile de la derularea concursului atât pe pagina de Facebook a Primăriei Slatina (https://www.facebook.com/PrimariaMunicipiuluiSlatina), dar și în mass-media. La ediția din acest an s-au înscris un număr de 1.144 elevi din clasele V-VII din Slatina.

Ultima etapă a competiției ”Disney Cup” constă în organizarea unei excursii la Disneyland – Paris (Franța) în timpul vacanței de vară a elevilor, la care vor participa câte trei elevi câștigători de la fiecare unitate de învățământ, pe fiecare ciclu gimnazial participant la concurs. Cheltuielile prevăzute de excursia la Disneyland – Paris (transport, cazare, masă, vizite obiective turistice, tur oraș, asigurare sănătate) vor fi asigurate de la bugetul local, suma alocată în acest an fiind de 225.000 lei. Deplasarea în Franța va fi anunțată din timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here